Made With Love

прва специјализирана продавница за крофни

НАРАЧАЈ И ПОДИГНИ!

Donut bar е прва специјализирана продавница за рачно изработени крофни кои не само што изгледаат убаво туку се и највкусните во градот, затоа што се приготвени со многу љубов. Традиционални или модерни, чоколадни или овошни, полнети или празни… На крофните им даваме една поинаква форма која ги освојува сите сетила.

Нашите вредности:

-го правиме денот посладок

-твоето прво залче е исто толку добро како и последното

-правиме повеќе од крофни…

-не забораваме од каде сме почнале

-секоја една крофна ја правиме како да е единствена

Едено од најпродаваните срце изненадувања 🔨Несамо што е лично, превкусно е😋 ...

76 0

Two is better than one 🤣 ...

86 0

Среќна 20ка🎈🍓 ...

154 0

Скрши го чоколадото и види каква торта се крие 🔨😄🎈 ...

144 0

🍩Бостон крем🍩крофна на денот😋Колку Бостон крем🍩може да ти се стопат во уста❔🤣 ...

130 0

🆕Is it a girl or a boy ❔🍓🔨 ...

93 0

Букет🍓или кутија🍓❔Како ќе честитате Бајрам на некој близок?Достапни само со претходна нарачка ☎️ ...

123 3

Happy birthday Neda 🦜🍩🎈 ...

74 0

🆕Picnic box 🧺Комбинација од пуфкасти крофни исполнети со чоко крем, ванила крем, и домашен џем од кајсија, и крофни прелиени со млечно чоколадо со додаток киндер хипо, киндер буено, киндер чоколадца, криспи чоко топчиња и свежи јагоди😍 Достапни само со претходна нарачка☎️ ...

115 0

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-20:30h

Сабота:11:00-20:30h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK