Стани дел од слатката приказна на Donut Bar

 

Доколку сакаш да бидеш дел од нашиот тим, испрати ни ги твоите податоци во следната контакт форма.

Ако моментално немаме отворено работна позиција, ќе ги чуваме твоите податоци до првата прилика.

 

Те очекуваме!

  Награди

  nagrada

  Доставуваме со

  Работно Време

  Понеделник-Петок:10:00-19:00h

  Сабота:10:30-18:00h

  Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

  © COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK