Made With Love

ПРВА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНА ПРОДАВНИЦА ЗА КРОФНИ

[restaurant-menu-and-ordering ruid="421879af-9d19-4155-ae73-ebdcca1fa87c"]

Donut bar е прва специјализирана продавница за рачно изработени крофни кои не само што изгледаат убаво туку се и највкусните во градот, затоа што се приготвени со многу љубов. Традиционални или модерни, чоколадни или овошни, полнети или празни.. На Крофните им даваме една поинаква форма која ги освојува сите сетила.

Нашите вредности:

-го правиме денот посладок

-твоето прво залче е исто толку добро како и последното

-правиме повеќе од крофни…

-не забораваме од каде сме почнале

-секоја една крофна ја правиме како да е единствена

Unicorn party 🦄 🍩😋 ...

25 0

🎁GIVEAWAY 🎁
Лето на подарувања😇 уште еден giveaway овој пат со @allegra4you
Правилата за игра како секогаш исти➡️
1️⃣Направи follow на @donutbar_skopje и @allegra4you
2️⃣Означи во коментар тројца пријатели
🤩можеш да учествуваш се додека означуваш различни пријатели
Добитникот ќе го одбереме во недела на 3ти јули
Среќнооо🍀
...

224 284

Киндер Буено🍩 секогаш во топ5️⃣ 🤩 ...

59 0

🎂Luxe Smash Cake🎂Скрши ја тортата 🔨те чека изненадување🤩 ...

37 0

🎁GIVEAWAY🎁
И оваа недела подаруваме😇
Заедно со @cups_and_brushes на најсреќниот од вас ќе подариме керамичка чаша и кутија со крофни 🤩
➡️За учество:
1️⃣Направи follow на @donutbar_skopje и @cups_and_brushes
2️⃣Означи ги во коментар твоите најдобрите пријатели👬👭👫
ℹ️можеш да учествуваш се додека означуваш различни пријатели
Победникот ќе го одбереме на 26ти јуни🏆
Среќнооо🍀
...

430 1097

Happy birthday 🎈 ...

64 0
Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-20:30

Сабота:11:00-20:30

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK