Бараш нешто креативни, забавно, а истовремено и вкусно?

На вистинско место си. Возбудлива кутија исполнета со забава, и се што ти е потребно да ја направиш твојата крофна од соништата. Одличен избор за креативен подарок како за деца така и за возрасни.

Цена: 470 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред.

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK