Мини палачинки со форма на крофнички од пуфкасто тесто и комбинации на  вкусови по ваша желба. Љубов на прво залче.

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK