Бараш сладок подарок ?!

 

Ние сме тука да ти помогнеме секој значаен повод да го засладиш на уникатен и креативен начин! Со нашите слатки до сигурен пат до насмевка на лицето.
Одберете го најубавиот начин да израдувате некој кој ви значи!

Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-21:00h

Сабота:11:00-21:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK