2022

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи новогодишни cakesicles, нутела тегличка, чоколаден дедо мраз, бастумче и чоко криспи. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1450 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Holly Jolly

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи новогодишни cakesicles, нутела тегличка, чоколаден дедо мраз, бастумче и чоко криспи. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1450 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Bunny day

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи чоко јајца, мини тортички, и skittles. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Cute Chick

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи чоко јајца, мини тортички, и skittles. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Baby boy

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи бело чоколадо, јагоди, рафаело, чоко криспи. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1450 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Baby girl

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи бело чоколадо, јагоди, рафаело, чоко криспи. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1450 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Be my Valentine

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем,фереро чоколадца, бомбици и јагоди. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Unicorn

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо и пенасти бонбони содржи cakesicles и мини срца со мелена плазма и млечен крем. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

For her

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи cakesicles и мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем и пенасти бонбони. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред.

For him

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи cakesicles и мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем и фереро чоколатца. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Love

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи cakesicles и мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем и рафаело чоколатца. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1250 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Anniversary

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи cakesicles и мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем, рафаело и фереро чоколадца. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1250 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Birthday

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи cakesicles и мини срца исполнети со мелена плазма и млечен крем и фереро чоколадца. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1250 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Back to school

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи cakesicles и мини срца со мелена плазма и млечен крем, skittles бонбони, chupa chups лижавче и тик так бонбони. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1250 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

It’s a girl 

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо и пенасти бонбони содржи cakesicles и мини срца со мелена плазма и млечен крем. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Chocolate strawberry

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи чоколадни јагоди, фереро чоколадца и бомбици.Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1450 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Surprise

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо исполнето со чоколаден крем, бел крем, киндер чоколадо, киндер буено, киндер јајце, орео, гумена бонбона.Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1450 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Choco & Strawberry

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо исполнето со чоколаден крем, фереро чоколадца, бомбици, киндер чоколадо, јагоди и лешници.Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1450 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

It’s a boy

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо и пенасти бонбони содржи cakesicles и мини срца со мелена плазма и млечен крем. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350 ден.

Нарачка до 16h, два дена однапред

Santa

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо и пенасти бонбони содржи cakesicles и новогодишни пралини со мелена плазма и млечен крем, чоколаден дедо мраз и бастумче. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Merry X Мass

 

Срце изненадување направено од бело чоколадо содржи cakesicles и новогодишни пралини со мелена плазма и млечен крем, чоколаден дедо мраз и бастумче. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Happy New Year

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи cakesicles и новогодишни пралини со мелена плазма и млечен крем, чоколаден дедо мраз и бастумче. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

Цена: 1350ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Rudolph

 

 

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи cakesicles и новогодишни пралини со мелена плазма и млечен крем, чоколаден дедо мраз и бастумче. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

 

 

Цена: 1350ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Woman’s day

Срце изненадување направено од млечно чоколадо содржи јагоди, макаронс и бомбици. Спакувано е во картонска кутија со дрвено чеканче за кршење на срцето.

Цена: 1350 ден.
Нарачка до 16h, два дена однапред

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK