Срце со крем

Чоколадно срце


Чоколадно срце од бело или млечно чоколадо исполнето со чоколаден крем со тежина од околу 1.200кг.

Срцето не може да се сече на порции затоа што е исполнето со чоколаден крем. Бојата на срцето може да биде бела, розева, минт, златна или сребрена боја. Спакувано е во картонска кутија.


Цена:750ден.
Нарачка до 14h два дена однапред.

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-20:30h

Сабота:11:00-20:30h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK