Торта од крофни


Тортата од крофни се состои од минимум 13 крофни кои се прелиени со чоколадо и не се полнети со крем. Крофните може да бидат во боја и тема по твоја желба. Декорацијата се прави искличиво од фондан.


Цена: 850 денари  *дополнителна крофна е 40ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-21:00h

Сабота:11:00-21:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK