Cakesicles

 

Мини тортички со полнење од неодолива комбинација на мелена плазма и млечен крем.

Можеш да бидеш креативен и сам да ја одбереш бојата и дизајнот.


Цена: 80 ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:09:30-20:30h

Сабота:11:00-20:30h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK