Чоколади

Чоколади за секаква пригода, рачно изработени и исполнети со крем. Биди оригинален и кога подаруваш чоколадо.

Цена: 180 ден
Нарачка до 16h, два дена однапред

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK