Чоколадно јајце


Чоколадно јајце направено од млечно чоколадо исполнето со нугат или бел крем, а украсено со рафаело, фереро, м&м или свежи јагоди.

Спакувано во картонска кутија.


Цена: 180 ден

Нарачка до 16h, два дена однапред

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK