Креирај слатки моменти!


Планираш роденденска забава, некаков вид на прослава или сакаш да

израдуваш некој близок? На вистинското место си! Има ли послатко

нешто од крофни со твоите омилени ликови, бои, вкусови?! Сè што

треба да направиш е да нарачаш два дена однапред online, телефонски

или во нашата продавница.

Нека твојата убава желба биде запаметена!

  Награди

  nagrada

  Доставуваме со

  Работно Време

  Понеделник-Петок:10:00-19:00h

  Сабота:10:30-18:00h

  Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

  © COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK