Донат бар е прва специјализирана продавница за рачно изработени крофни кои не само што изгледаат убаво туку се и највкусните во градот, затоа што се приготвени со многу љубов.

Традиционални или модерни, чоколадни или овошни, полнети или празни…на крофните им даваме една поинаква форма која ги освојува сите сетила.

viber_image_2019-09-10_21-10-06

Happy birthday 💕 ...

107 0

Matching 🍩🍓Summer love🍩🥞🍓 ...

275 0

🍓во букет или 🍓во кутија❔Вкусни во секоја варијанта😍 ...

185 0

Некој е за бостон крем😋❔ ...

168 0

Се врати и пак N.1🍩😋 ...

164 0

Чоко 30ка 🎈 со највкусните чоколадца исполнета со крееееем🤩 ...

263 0

Само за супер жени 💪🏻💄👠 ...

185 1

Може ли да биде посреќен❔❕HBD🎈 ...

198 5