Направи твојот настан да биде запамтен.

Имаме одлично слатко решение за секоја пригода.Крофни и слатки за твојот роденден, дипломирање, свадба, годишнина, раѓање на бебе, пензионирање или па за бизнис пригода. Дозволи твојот важен ден да го направиме посебен.

Награди

nagrada

Доставуваме со

Работно Време

Понеделник-Петок:10:00-19:00h

Сабота:10:30-18:00h

Ул.Орце Николов 145 (Дебар Маало) Скопје, Македонија

© COPYRIGHT 2021 DONUTBAR.COM.MK