Дизајнирани крофни

a

  Креирај слатки моменти!

   

  Планираш роденденска забава, некаков вид на прослава или сакаш да  

  израдуваш некој близок? На вистинското место си! Има ли послатко 

  нешто од крофни со вашите омилени ликови, бои и вкусови?! Се што 

  треба да направиш е да нарачаш два дена однапред online, телефонски 

  или во нашата продавница.

  Нека вашата убава желба биде запаметена!